grant8

Grant: Još nije odlučeno gde idemo na pripreme

 

Trener Partizana Avram Grant rekao je da klub još nije odlučio gde će ekipa aktuelnog prvaka Srbije obaviti prvi deo priprema za prolećni deo sezone.

-Još ne znamo gde ćemo se pripremati. U kombinaciji je Kipar zbog pogodne klime, ali o tome ćemo znati više sutra ujutro – izjavio je Grant gostujući u Vestima Prve televizije.

Povezana vest:  Mančester se pojačava Meksikancem

Rukovodstvo Partizana ranije je zakazalo da se crno-beli pripremaju u Dubaiju, ali je ta destinacija otpala pošto Grant kao izraelski državljanin ne može da dobije vizu za Ujedinjene Arapske Emirate. Trener Partizana je demantovao spekulacije pojedinih medija kako je on insistirao da se ekipa priprema i Izraelu.

Poznati stručnjak je naveo da će crno-beli u nastavak sezone ući manje-više sa istim timom.

Povezana vest:  Leonardo: Još nisam u željenoj formi, ali srećan sam zbog golova

-Možda ćemo angažovati neko pojačanje, međutim, za sada se to ne zna. Videćemo, važno je da završimo dobar posao iz jesenjeg dela sezone i osvojimo titulu, a potom sa eventualnim pojačanjima započnemo takmičenje u Evropi – rekao je Grant.

-Ništa nije rešeno u šampionatu Srbije. Preostaje još 15 utakmica i svakako ćemo morati ozbiljno da radimo – poručio je izraelski stručnjak.

Povezana vest:  Karaburma šampion Planetwin365 superlige

Partizan je prvi deo sezone završio kao prvoplasirani sa deset bodova prednosti nad Crvenom zvezdom. Izvesno je da će drugi deo priprema za nastavak šampionata crno-beli obaviti u Antaliji, kako je i planirano.