kadu_bor_cz

PRIPREME ZVEZDE

Kadu: Možemo deset puta bolje!

 

Zvezdin Brazilac Mendes Kadu je zbog povrede propustio karj jesenje polusezone. Ipak, u zimske pripreme je ušao potpuno fit i motivisan da još jednom dokaže da je jedan od najboljih veznih igrača u Srbiji. Posle prve provere našeg kluba protiv Grblja i ubedljive pobede Kadu ipak nalazi reči kritike na svoj račun i račun tima.

– Igrali smo dobro ali nije to bilo super. Možemo deset puta bolje. Tek smo počeli i ne treba sada navijači da misle da je to to. Naprotiv, daleko smo još od prave forme. Moramo mnogo da radimo. Ja mogu i moram mnogo bolje. Doći ćemo do toga, siguran sam – kaže Kadu.

Povezana vest:  Sudija Klatenburg napušta Premijer ligu

Kaduov odlazak se stalno provlači kroz javnost. Zvezda je spremna da u slučaju dobre ponude izađe u susret Brazilcu. On, sa druge strane, kaže da žurbe nema.

– Ja sam ovde i samo ovde. Glava mi je u Crvenoj zvezdi. Zvezda mi je u „rukama“, sve ostalo su za sada samo priče. Moja jedina želja je da budem potpuno spreman posle povrede i da pokažem da mogu da igram odlično u kontinuitetu. Teško mi je palo što sam jesenas zbog povrede morao da preskočim važne mečeve i zato imam i dalje veliki motiv – kaže Kadu.

Povezana vest:  Džomba deset meseci van fudbala

Iskusni fudbaler kaže da će novajlije u Zvezdinom timu sigurno biti pojačanja i da će moći da pomognu.

– Vidi se da su svi dobri igrači. Znači nam i njihova mladost jer imaju veliku želju. Mislim da će mnogo pomoći ekipi u nastavku prvenstva – jasan je Kadu.