paseko

Pašeko: Dobro sam, ali ne smem da žurim sa povratkom

 

Brazilski fudbaler Vinisijus Pašeko, koji zbog loma noge na letnjim pripremama u Austriji još nije debitovao u dresu Crvene zvezde, izjavio je danas da je povreda prošlost i da jedva čeka povratak na teren. Pašeko trenira sa saigračima u Budvi i nada se da će mu trener Robert Prosinečki uskoro ukazati šansu.

-Sve je u najboljem redu. Noga je zarasla i osećam se zaista odlično. Ne plašim se uopšte i zaista dajem maksimum na svakom treningu. Imam veliku podršku trenera i saigrača i to mi mnogo znači. Radim sve što rade i drugi igrači i zaista sam u ove pripreme ušao kao u novi početak karijere. Najvažnije mi je da se potpuno vratim na teren, ali idem korak po korak, neću da žurim i da pogrešim – rekao je Pašeko.

Povezana vest:  Milojević: Spremni smo za meč na Marakani

On se još jednom osvrnuo na trenutak kada se povredio.

-Starta protivničkog igrača nije bilo. Niko me nije udario. Jednostavno sam se loše dočekao posle jednog skoka. Nisam odmah shvatio šta se dogodilo dok nisam pogledao stopalo i video da je skroz ulevo u odnosu na nogu. Tada sam se uspaničio i uplašio – priznao je Pašeko.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Antić: Promašili smo mnogo šansi i stigla je kazna

Kako je naveo posebnu zahvalnost duguje medicinskoj sestri u bolnici u Beču, Srpkinji Vanji.

-Brzo sam prebačen u bolnicu i pripremljen za operaciju jer su doktori rekli da mora odmah. Tamo mi je bilo još teže zbog jezika, sve dok nije došla Srpkinja Vanja, koja radi kao medicinska sestra i navija za Zvezdu. Iako se i sa njom nisam razumeo najbolje mnogo mi je pomogla jer me je stalno obilazila i pomagala mi. Hvala joj“

Povezana vest:  Venger: Nešto dobro se dešava u ekipi

Brazilac sad sanja momenat kad će odigrati prvu utakmicu posle povrede.

-Samo o tome mislim. Razgovarao sam sa trenerom, rekao mi je da nećemo žuriti i da će mi šansu ukazati najverovatnije u Turskoj, u drugom delu priprema. Do tada mi preostaje da radim što jače mogu i da dajem maksimum kako bih bio spreman – poručio je Pašeko.