FUTSAL-Srbija-2

Futsal reprezentacija Srbije želi u polufinale EP

 

Selektor reprezentacije Srbije u malom fudbalu (futsal) Aleksandar Kovačević rekao je danas da će osnovni cilj njegove ekipe na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj biti plasman u polufinale.

-Naš osnovni cilj u narednom periodu je da uradimo ono što nam do sada nije polazilo za rukom, a to je da se plasiramo u polufinale. Moram da napomenem da to neće biti nimalo lako, jer su nam protivnici Azerbejdžan i Portugal, ekipe koje u predstojećim mečevima imaju ulogu favorite – rekao je Kovačević a preneo sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Povezana vest:  Pretnja bombom na Kongresu FIFA

Reprezentativac Srbije Mladen Kocić ocenio je da bi pobeda u prvom meču, protiv Azerbejdžana „otvorila vrata ka četvrtfinalu“.

-Ni jednog trenutka nećemo se predati. Idemo do kraja, što da ne I do zlata – dodao je Kocić.

Futsal reprezentacija Srbije sutra u 16.00 u Staroj Pazovi igraće prijateljsku utakmicu protiv amaterske selekcije Sao Paula. Taj meč trebalo je da se igra u 20.30 u hali Šumice, ali je termin promenjen pošto rukometna reprezentacija Srbije u 20.15 u Beogradskoj areni igra polufinale Evropskog prvenstva protiv Hrvatske. Evropsko prvenstvo u Zagrebu i Splitu održaće se od 31. januara do 12. februara.

Povezana vest:  Gece trenirao individualno, neizvestan za finale LŠ