FUDBALSKA-LOPTA

Odbrambena linija FK Novi Pazar dobila novo pojačanje

 

Odbrambeni fudbaler Radenko Bulatović šesto je pojačanje Novog Pazara u zimskom prelaznom roku, čime je taj superligaš završio „rekonstrukciju“ svoje defanzivne linije. Trener Novopazaraca Ljubomir Ristovski izrazio je očekivanje da će Bulatović biti veliko pojačanje njegovoj ekipi u nastavku Super lige.

-Bitno je da se Bulatović što pre uklopi u naš sistem, a mislim da će nam se priključiti od ponedeljka. Radi se o iskusnom I kvalitetnom štoperu, posle čijeg dolaska imamo četiri igrača na toj poziciji – rekao je Ristovski radiju Sto plus.

Povezana vest:  Vermezović: Možemo bolje nego u Milanu, nadam se pobedi

-Možda je za nas prelazni rok ovim transferom i završen, ali ako bude nekih odlazaka adekvatno ćemo reagovati – dodao je trener Novog Pazara.

Bulatović (27) je u jesenjoj polusezoni deset puta nosio dres Zalaegeršega, poslednjeplasiranog tima mađarske Prve lige, a ranije je nastupao i za Slobodu Sevojno, Mladost iz Apatina, kulski Hajduk I Crvenku.

Povezana vest:  Rusija u četvrtfinalu Svetskog prvenstva

Pre njega, Novi Pazar su u ovom prelaznom roku pojačali Vladimir Bajić, Đorđe Tutorić, Vladimir Matić, Admir Raščić i Feđa Dudić. Klub su ove zime napustili Edin Ferizović, Vladan Spasojević, Zoran Šupić i Marko Mugoša, a nešto ranije Aleksandar Petrović i Sead Ramović. Novopazarci će se u svom gradu pripremati do 5. februara, a onda će dve nedelje provesti u Antaliji, u Turskoj. Sezona u Super ligi će biti nastavljena 3. marta, kada Novi Pazar dočekuje vodeći tim lige – beogradski Partizan.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE, SKENER IGRAČA CRVENE ZVEZDE