mladen_dodic_trener_jagodineJELEN SUPER LIGA

Dodić: pobedićemo OFK Beograd

 

Šef stručnog štaba Jagodine Mladen Dodić izjavio je danas da će njegov tim u subotu u utakmici 17. kola fudbalskog prvenstva Srbije protiv OFK Beograda ići na pobedu, željan novih bodova i revanša za poraz u prvom delu šampionata.

-Očekuje nas teška utakmica zbog terena i loših vremenskih uslova, ali i zbog toga što je OFK Beograd jak protivnik koji želi pobedu posle gubitka bodova u prvom kolu prolećnog dela prvenstva – rekao je Dodić na konferenciji za novinare.

Povezana vest:  Žreb za polufinale kupa sutra u Staroj Pazovi

Kako je istakao , želja svih u timu Jagodine je da nastave sa pobedema na domaćem terenu.

-Bez obzira na loše vreme očekujemo da navijači dođu u što većem broju i da nam pomognu da dođemo do tri boda – naveo je Dodić i dodao da je svaka utakmica „priča za sebe“.

-Svaki meč je težak i biće ih još 14 – poručio je on ne želeći da komentariše utakmicu sa Crvenom zvezdom u prošlom kolu u kojoj je Jagodina u Beogradu izgubila rezultatom 1:0.

Povezana vest:  Stefanović: Ne mogu ja da postavljam kordone i pretresam

-To je prošlost. Nama je najbitnija sada utakmica sa OFK Beogradom i pobeda. Nemam nameru da se bavim onim što je iza nas, već onim što nas očekuje u subotu i posle subote – rekao je Dodić.

On je dodao da je „skrenuo pažnju“ i igračima da „ne treba da komentarišu, niti uopšte razmišljaju o utakmici prvog kola“.

-To je samo jedna utakmica u nizu, tako da svu pažnju usmeravamo prema OFK Beogradu – tvrdi trener Jagodine.

Povezana vest:  Gana i Mali u četvrtfinalu

Golman Zlatko Zečević je naglasio da očekuje tešku utakmici sa OFK Beogradom, jer se radi o ekipi koja je „spoj mladosti i iskustva i zna da igra dobar fudbal“.

-Ulazimo u meč sa namerom da pobedimo i nadam se da ćemo u tome i uspeti – zaključio je Zečević.

Uprava Jagodine je donela odluku da ulaz na utakmicu sa OFK Beogradom 6. marta bude besplatan.