Fudbaleri Novog Pazara spremni za Zemun 

fk_novi_pazarTrener fudbalskog kluba Novi Pazar Dušan Kljajić rekao je da su njegovi igrači spremni za subotnju utakmicu protiv Zemuna, u 18. kolu Prve lige Srbije, kojim počinje prolećni deo prvenstva. 
Mladi stručnjak je na današnjoj konferenciji za novinare u Novom Pazaru rekao da su fudbaleri tokom priprema obavili sve što je zamišljeno i da su jedini problem povrede Miloša Živkovića i Nebojše Stanojlovića. 
-Sve ide normalnim tokom, a igrači koji istrče na teren su najbolji. Većina od njih nikada nije igrala pred punim tribinama, ali su svojim radom u protekla dva meseca meseca zaslužili punu podršku naših simpatizera – rekao je Kljajić. 
Fudbaler Aladin Đakovac, bivši omladinac Crvene zvezde, rekao je da igrači ne obraćaju pažnju na euforiju koja prati ovu utakmicu. 
-Naš zadatak je da poštujemo dogovor sa trenerom i to je siguran put do povoljnog rezultata – kazao je Đakovac. 
Meč između Novog Pazara i Zemuna proglašen je utakmicom visokog rizika, ali menadžer domaćeg tima Emir Plojović smatra da neće biti nikakvih problema ni na terenu ni na tribinama. 
-Siguran sam da neće biti ekscesa. Sedam kamera predviđeno je za snimanje tribina, na stadionu će biti prisutni sudija i javni tužilac. Preduzeli smo sve neophodne korake da meč protekne u najboljem redu – rekao je Plojović. 
Plojović je dodao i da nema najava da će fudbalski klub Zemun organizovano dovoditi navijače u Novi Pazar. 
Novi Pazar je jesenas slavio na stadionu u Gornjoj Varoši sa 1:0, ali je posle utakmice došlo do fizičkog obračuna igrača, nako čega je delegat utakmice Dragan Marković privremeno oduzeo sportske legitimacije trojici fudbalera Zemuna i četvorici Novopazaraca. 
Utakmica 18. kola Prve lige Srbije između Novog Pazara i Zemuna igra se u subotu od 14 časova. 

Povezana vest:  Predsednički izbori u Crvenoj zvezdi u oktobru