lamin_diara_priprema_2011JELEN SUPER LIGA
Partizanu samo bod u Novom Pazaru
 
Novi trener fudbalera Partizana Avram Grant nije uspeo pobedom da debituje u šampionatu Srbije, pošto je njegov tim danas u derbi meču 16. kola odigrao nerešeno na gostovanju u Novom Pazaru 1:1 (1:0).
Pred višse od 8.000 gledalaca, u prilično naelektrisanoj atmosferi domaćin je poveo pogotkom Rasčića u 20. minutu, a izjednačio je Dijara u trećem minutu nastavka.
Crno-beli su tokom celog meča diktirali ritam, stvarali šanse, ali nisu uspeli da ih realizuju, pa su na kraju domaći navijači, koji su imali podršku i grupe od 20 gostiju iz Turske, navijača Fenerbahčea, zadovoljniji napustili teren.
U samom finišu meča jedna petarda eksplodirala je ispred Vukića, ali na sreću nije došlo do ozbiljnije povrede.
Navijači Partizana sa zakasnjenjem od 15 minuta ušli su na stadion kraj Jošanice, a jedan broj pristalica crno-belih iz Crne Gore i Republike Srpske vraćen je sa granice, jer su kod njih pronađene baklje i fantomke.
U preostala dva meča popodnevnog programa Borac iz Čačka je protiv Javora 1:0 stigao do prvog ovosezonskog trijumfa na svom terenu, dok je Jagodina trijumfom u Užicu 2:1 potvrdila odličnu formu.
Rezultati i strelci 16. kola Jelen Superlige:
Novi Pazar – Partizan 1:1 (Rasčić 20 – Dijara 48).
Sloboda – Jagodina 1:1 (Tijago 59 – Kostić 75, Gogić 76).
Borac – Javor 1:0 (Pavićević 13).
Od 17 časova sastaju se Crvena zvezda – Spartak.

 

Povezana vest:  Vest Hem otpustio Morisona, bez fudbala do leta i Lacija