jose-mourinho_real_1 

Murinjo ne preuzima reprezentaciju Engleske?
 
Izvor blizak treneru Real Madrida, Žoeu Murinju, otkrio je da nema šanse da Portugalac preuzme klupu engleske reprezentacije nakon što je s iste iznenadno otišao Fabio Kapelo.
Murinjo je samo jedan od menadžera na listi želja Engleskog fudbalskog saveza (FA), ali i vrlo verovatno najmanje verovatno da će on preuzeti mesta selektora.
-Nema šanse da Žoze postane trener Engleske. On voli engleski fudbal, ali nema šanse da preuzme reprezentaciju. On želi da vodi klub – rekao je neimenovani izvor za The Sunday Times.
FA je nedavno objavio da neće žuriti s imenima s obzirom da većina njihovih želja već radi kao trener u nekom klubu.
-Imamo spisak. Odlučićemo tek na kraju sezone. Mnogo menadžera s našeg spiska radi tako da ne želimo nikome remetiti sezonu – objasnili su iz FA-a.
Murinjo se u poslednje vreme dosta spominjao zbog činjenice da je pre svega par dana viđen u Londonu kako kupuje kuću sa svojom suprugom. Po povratku je španske novinare jako zanimalo što on ima za reći no on im je samo „odbrusio“.
-Ne moram dati objašnjenja nikome vezano uz moj privatni život. Kada jedan od nas napusti Madrid, obavestimo klub iz pristojnosti. Vama (novinarima) ne moram reći ništa. U ponedeljak ponovo putujem i ne mislim ispunjavati nikakav formular za dozvolu.

 

Povezana vest:  Singapurac Lim većinski vlasnik Valensije