roberto-mancini_man_siti

Manćini: Želimo Van Persija, ali on će ostati u Arsenalu

 

Menadžer fudbalera Mančester Sitija Roberto Manćini izjavio je danas da je zainteresovan za dovođenje kapitena Arsenala Robina Van Persija, ali da je uveren da će Holanđanin ostati u Londonu.

-Mi smo zainteresovani za svakog dobrog igrača, pa samim tim i za Van Persija, jer je on trenutno jedan od najboljih napadača na svetu, uz Mesija, Ronalda, Aguera i Balotelija. Ipak, mislim da će potpisati novi ugovor sa Arsenalom pošto bi i njegov odlazak bio veliki udarac za klub – rekao je Manćini, a prenose engleski mediji.

Povezana vest:  Smederevo i Novi Pazar igraju na stadionu u Požarevcu

Van Persijev ugovor ističe na leto 2013. godine, a Siti se automatski dovodi u vezu, što zbog platežnih mogućnosti, što zbog činjenice da su prethodnih godina kupovali fudbalere Arsenala – Adebajora, Kolo Turea, Nasrija i Klišija.

-Uveren sam da Arsenal više neće prodavati dobre igrače, jer žele da se umešaju u trku az osvajanje Premijer lige – konstatovao je Manćini.

Povezana vest:  Džo Kol karijeru nastavlja u Arsenalu ili Mančester Junajtedu?!

U prilog njegovoj tvrdnji ide i informacija nemačkog „Bilda“ koji tvrdi da se londonski klub već dogovorio sa Lukasom Podolskim i da će nemački reprezentativac posle šampionata Evrope u Holandiji i Ukrajini obući crveno-beli dres.