slavenko_kuzeljevic_radnicki_1

Radnički strpljivom igrom želi do bodova u Subotici

 

Trener fudbalera Radničkog iz Kragujevca Slavenko Kuzeljević izjavio je danas da njegova ekipa samo strpljivom igrom može da dođe do bodova na teškom gostovanju protiv Spartaka u Subotici.

-Ekipa Spartaka je u poslednje dve sezone pokazala stabilnost i čvrstinu. Očekuje nas teška utakmica i rival koji će biti maksimalno strpljiv i motivisan. Treba se odužiti navijačima jer su punili tribine i bili uz nas sve ovo vreme. Mi ćemo naravno dati maksimum i doći do prepoznatljive igre, a pozitivan rezultat neće izostati – izjavio je Kuzeljević na konferenciji za novinare.

Povezana vest:  Mesija još boli poraz u četvrtfinalu

U jesenjem delu sezone u Kragujevcu utakmica ovih rivala završena je bez pobednika 1:1.

-Povratkom Darka Spalevića dobićemo mnogo, jer on dosta znači ekipi. Protivnik će biti jako motivisan, jer takođe želi mesto koje vodi u Evropu. Nadam se dobroj i kvalitetnoj utakmici i, naravno, pozitivnom rezultatu – rekao je igrač sredine terena Kragujevčana Miljan Mutavdžić.

Povezana vest:  LIGA EVROPE, Liverpul bez Džerarda i Agera protiv Utrehta

Utakmica 17. kola Superlige Spartak – Radnički igra se u subotu od 14 sati u Subotici, a ulaz će biti besplatan. Radnički i Spartak trenutno dele peto mesto na tabeli sa po 25 bodova.