FUDBALSKA-LOPTA

Vojvodina kažnjava igrače za lošu igru protiv Metalca
 
Upravni odbor FK Vojvodina saopštio je da će maksimalnim novčanim kaznama sankcionisati jučerašnju lošu igru bez golova protiv Metalca u okviru 17. kola Superlige Srbije, prenela je Radiotelevizija Vojvodine.
Pored igrača i članova stručnog štaba, na spisku kažnjenika su i sportski direktor kluba Miodrag Pantelić i generalni sekretar Radisav Rabrenović.
-Fudbaleri su bili jedinstveni u nameri da svu krivicu za lošu igru, bez učinka, preuzmu na sebe. Trener Vukićević takođe -prokomentarisao je odluku klupskog Upravnog odbora njegov potpredsednik Dušan Vlaović.
On je istakao da će uprava aktivirati sve mogućnosti predviđene pravilnicima kluba, bez izuzetka, i dodao da je i fudbalerima i članovima stručnog štaba predočeno da su potrošili sve kredite i da od učinka u seriji vrlo važnih susreta koji slede zavisi i mogućnost da se rukovodstvo pojedincima zahvali na saradnji.
-Tu sramotu, koja je pretila da potre vrednosti Vojvodine, koju su decenijama stvarale generacije fudbalera, sankcionisaćemo drastičnim finansijskim kaznama – rekao je Vlaović.
Vojvodina u sredu igra na gostujućem terenu protiv Novog Pazara, a potom sledi susret sa Slobodom u Novom Sadu, koji će prethoditi prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Srbije sa Borcem, 21. marta.

 

Povezana vest:  Španski mediji: Surova sudbina Atletiko Madrida