dejan_stankovic_inter_ls_trabzon

Stanković: Protiv Olimpika utakmica sezone

 

Fudbaler Intera i bivši kapiten reprezentacije Srbije Dejan Stanković ocenio je revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Olimpika iz Marselja kao „utakmicu sezone“, preneli su danas italijanski mediji.

-Igramo najveću utakmicu ove sezone i optimisti smo posle nastupa u Veroni – rekao je Stanković.

Inter je u prvom meču poražen sa 1:0, a Stanković je kazao da njegovom timu sutra u Milanu neće biti lako da nadokandi zaostatak iz prvog meča.

Povezana vest:  SVETSKA PRVENSTVA ISTORIJAT, Nikad protiv Australije i Severne Koreje

-Znamo da je Olimpik u grupnoj fazi takmičenja sakupio više poena na gostovanjima, nego na svom terenu. Neće biti lako. Oni će igrati zatvoreno, jer znaju da moramo da napadnemo, a mi ne smemo da im ostavimo prostor za kontre – dodao je Stanković.

On je istakao da igrači Intera moraju da budu „strpljivi I koncentrisani“. Na pitanje novinara šta bi kao jedan od najiskusnijih u timu mogao da kaže saigračima, Stanković je rekao da „reči nisu potrebne“.

Povezana vest:  Balak kažnjen sa 8.000 evra

-Opredelio bih se za tišinu. Pet sekundi tišine, pre nego što izađemo na teren gde moramo da pokažemo ogromnu koncentraciju – kazao je 33-godišnji Stanković.

Duel Intera i Olimpika počeće u 20.45. Inter je prošlog vikenda u prvenstvu Italije u gostima pobedio Kjevo sa 2:0, dok je Olimpik u prvenstvu Francuske, takođe kao gost, poražen od Ajača sa 1:0.

Povezana vest:  SP BRAZIL 2014, Brazilska policija suzavcem na demonstrante kod Marakane