Anži će pokušati da dovede Mesija i Ronalda

Ruski fudbalski klub Anži iz Mahačkale pokušaće da dovede Lionela Mesija i Kristijana Ronalda nakon isteka njihovih ugovora u Real Madridu i Barseloni, izjavio je Brazilac Roberto Karlos, koji je trenutno sportski direktor kluba magnata Sulejmana Kerimova.

-Naravno da će Anži pokušati da dovede Mesija i Ronalda po isteku njihovih ugovora – rekao je Roberto Karlos radio stanici španskog sportskog lista Marka.

Povezana vest:  Riberi kritkovao Gvardiolin sistem igre čestih rotacija

Svi veći ruski mediji danas naširoko prenose izjavu Karlosa, a među njima i internet sajt gazeta.ru. Mesi je vezan ugovorom do 2016. godine za Barselonu, a Ronaldo do 2015. za Real. Roberto Karlos je prvi luksuzni transfer u Anžiju, klubu osnovanom 1991. godine, a koji je prošle godine preuzeo naftni magnat Kerimov.

Osim Karlosa, za klub iz Mahačkale su zatim potpisali Kamerunac Samjuel Eto i holandski trener Gus Hidink. Nakon dva odigrana meča pod vođstvom Hidinka, klub se nalazi na sedmom mestu ruske lige s 56 bodova osvojenih u 34 utakmice. Anži za 11 poena zaostaje za nosiocem titule, Zenitom iz Sankt Peterburga.

Povezana vest:  Preminuo Orlando Pesanja, svetski prvak iz 1958.