branislav_ivanovic_celzi_kzn

LIGA ŠAMPIONA

Ivanović: Osećali smo da možemo do trijumfa

 

Srpski fudbalski reprezentativac Branislav Ivanović, junak Čelsijevog trijumfa u revanš meču osmine finala Lige šampiona protiv Napolija (4:1), izjavio je danas da je za plasman u četvrtfinale najzaslužnija vera u uspeh koju su igrači londonskog tima imali od prvog minuta.

-Imali smo dobar osećaj uoči meča, jer smo verovali da možemo do trijumfa. Zato smo i krenuli snažno od prvog minuta – rekao je Ivanović za engleske medije.

Povezana vest:  Riberi: Neću da promenim odluku o reprezentaciji

On je konstatovao da je pogodak Drogbe u prvom poluvremenu dao dodatni pozitivan impuls celoj ekipi.

-Gol u prvom poluvremenu nam je još više podigao samopouzdanje. U tim trenucima ekipa shvati da je na dobrom putu i još više počne da veruje u konačan uspeh. U nastavku smo zaigrali još jače i uspeli da prođemo dalje, a to nam je bio najvažniji cilj – istakao je Ivanović.

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Kambiaso: Bili smo sjajni, nema smisla da pričamo koga želimo u polufinalu

Engleski mediji u superlativima pišu o igri srpskog defanzivca, koji je, kako se navodi uspeo da „zatvori sve što je trebalo u odbrani“, a u ofanzivi je igrao kao da je čitav život napadač. Posebno se ističe njegova fenomenalna reakcija kod odlučujućeg pogotka, kada je u poslednjem minutu prvog produžetka snažnim udarcem sa deset metara „pocepao“ mrežu golmana Napolija Masima De Santisa.

Povezana vest:  UEFA za istoriju: Francuskinja Frapar sudi Liverpul - Čelsi

Branislav Ivanović do sada je odigrao 27 utakmica u Ligi šampiona i postigao šest golova.