BSK_Borca_Crvena_Zvezda_1

Zvezda nastavila seriju dobrih rezultata, pobeda Spartaka i Radničkog 1923
 
Fudbaleri Crvene zvezde nastavili su da beleže dobre rezultate u prolećnom delu sezone, pošto su danas u gostima pobedili BSK Borču sa 4:1 u 19. kolu Super lige Srbije.
Zvezda je tako pojačala pritisak na Partizan, pošto mu je prišla na tri boda razlike. Četvorostruki uzastopni šampion igra kasnije danas, međutim, protiv Jagodine, koju će dočekati bez prisustva publike.
Vojvodina kasnije danas dočekuje Slobodu, što je iskoristio Radnički 1923 i pobedom od 2:1 nad Smederevom izbio na treće mesto tabele. Drugi gol Kragujevčana delo je Darka Spalevića, koji je tako povećao prednost na prvom melu liste strelaca, sa 13 pogodaka.
Spartak je konačno pobedio na proleće, pošto je na svom terenu pobedio Novi Pazar sa 2:1, golom Vladimira Torbice iz penala. Subotičani su u prethodna tri kola imali dva nerešena rezultata I jedan poraz.
Javor je konačno prekinuo seriju prolećnih poraza, pošto je na svom terenu u Ivanjici odigrao 1:1 sa Metalcem, koji je današnjim bodom prišao na tri boda zaostatka za pretposlednjim Novim Pazarom.

 

Povezana vest:  Klop: Završiću karijeru pre 60. godine