jelensuperliga logo

JELEN SUPER LIGA

Partizan gostuje u Kuli, Zvezda dočekuje Borac

 

Fudbaleri Hajduka iz Kule dočekaće u nedelju u 20. kolu lidera Super lige Srbije, ekipu Partizana. Utakmica u Kuli počinje u 14.30, a crno-beli će pobedom pokušati da zadrže barem šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu, koja ih je u sredu pobedila sa 2:0 u prvom meču polufinala Kupa Srbije.

Povezana vest:  Pirlo i zvanično u Juventusu do 2016.

Zvezda u subotu od 18.00 na svom terenu igra sa Borcem iz Čačka koji je takođe u sredu odigrao meč polufinala Kupa protiv novosadske Vojvodine (0:0). U nedelju se igra još jedna utakmica u kojoj Metalac iz Gornjeg Milanovca u Lučanima dočekuje Smederevo.

Preostali mečevi igraju se u subotu od 14.30, a jedan od najinteresantnijih duela odigraće u Užicu domaća Sloboda i subotički Spartak. Sloboda je u prvom delu sezone odlično igrala i beležila dobre rezultate, ali je u nastavku šampionata osvojila samo jedan bod iz četiri meča. Spartak je u prolećnom delu imao pobedu, dva remija i poraz.

Povezana vest:  Maradona hitno primljen u bolnicu

Trećeplasirana Vojvodina na Omladinskom stadionu gostuje OFK Beogradu koji je vezao tri poraza i šanse za plasman u kvalifikacije za Ligu Evropa sveo na minimum. Bitan meč u borbi za opstanak odigraće BSK iz Borče koji gostuje Radničkom 1923 u Kragujevcu, a iz mesta koje vodi u Prvu ligu Srbije pokušaće da „pobegne“ Novi Pazar koji dočekuje Javor.

Povezana vest:  Lalatović: Uvek je teško igrati posle poraza u derbiju

U subotu u 14.30 šestoplasirana Jagodina na svom terenu igra sa Radom koji je na devetom mestu Super lige.