ofk_slavlje

Babić optimista pred duel sa Vojvodinom

 

Trener fudbalera OFK Beograd Branko Babić rekao je danas da mu igra koju je njegov tim pružio protiv Partizana uliva optimizam pred duel sa Vojvodinom. OFK Begrad je prošle srede sa 2:1 izgubio na Karaburmi od Partizana, a u okviru 20. kola fudbalskog prevenstva Srbije sutra dočekuje ekipu iz Novog Sada.

Povezana vest:  Vermezović: Momci sa manjom minutažom ruše Borac

-Imamo peh da u prvih pet-šest kola igramo sa ekipama koje se nalaze u vrhu tabele, ali pre ili kasnije moraćemo sa svima da se sretnemo. Imam poverenje u igrače, optimizam mi uliva i igra koju smo pružili protiv Partizana i očekujem da uz jak motiv možemo da pružimo kvalitetan fudbal – rekao je Babić.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA EP, Pižon: Moramo održati maksimalnu koncentraciju

On je dodao da su Novosađani u prvom meču Kupa u Čačku prikazali rutinsku igru i da su posebno opasni u prekidima. Štoper „romantičara“ Danijel Gašić očekuje tešku utakmicu.

-U goste nam dolazi ekipa za respekt koja nije slučajno treća na tabeli. Možda smo oslabljeni ne igranjem nekoliko igrača, ali znam da će sutra svi ostali dati svoj maksimum i da ćemo uz podršku vernih navijače doći do pobede – rekao je Gašić.

Povezana vest:  Valdes pauzira sedam meseci posle operacije kolena

Utakmica 20. kola Superlige OFK Beograd – Vojvodina igra se sutra od 14.30 na stadionu na Karaburmi.