kup_bajkovic_slavi_mik

DK FSS tražila izjave od igrača Zvezde

 

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (DK FSS) donela je danas odluku da se od igrača Crvene zvezde traže izjave, posle čega će biti odlučeno da li će oni biti kažnjeni zbog načina na koji su proslavili pobedu nad Partizanom. Predsednik DK FSS Slobodan Pajović rekao je agenciji Beta da će biti zatražen i video snimak sporne situacije posle prve utakmice polufinala Kupa, u kojoj je Zvezda u sredu na svom terenu pobedila Partizan sa 2:0.

Povezana vest:  Fabregas najverovatnije ne dolazi u Barselonu

-Po službenoj dužnosti DK FSS je na osnovu informacija iz medija zatražila izjave od igrača Crvene zvezde, a nakon toga će biti odlučeno da li će se pokrenuti disciplinski postupak i da li će biti kazni. Tražili smo i video snimak – rekao je Pajović.

Fudbaleri Zvezde su posle pobede nad „večitim“ rivalom zajedno sa svojim navijačima pevali uvredljive pesme na protivnikov račun. Klub, kao i pojedini igrači, juče su se javno izvinili svima koju se se našli uvređeni tim potezom.

Povezana vest:  Uprava Rendžersa traži od igrača da odluče da li ostaju

Slične situacije dogodile su se prošle godine, kada je tadašnji trener Partizana Aleksandar Stanojević posle nedolične proslave pobede nad Zvezdom kažnjen sa 100.000 dinara, dok je bivši igrač crno-belih Marko Jovanović suspendovan na šest meseci zbog pevanja uvredljive pesme posle pobede protiv Vojvodine u finalu Kupa Srbije. Njemu je kazna naknadno smanjena na tri meseca.

Povezana vest:  Čeferin se nada da će se EURO igrati pred punim stadionima