Edison_Cavani 

Veliki transfer na pomolu: Kavani iz Napolija prelazi u Čelsi za 30 miliona funti?
 
Prema informacijama objavljenima u nedeljnom izdanju engleskog lista The Sun, a koje prenosi portal Goal.com, u petak su zastupnici fudbalera Napolija Edinsona Kavanija u Londonu dogovarali njegov transfer u Čelsi.
Urugvajski napadač u ovoj je sezoni s 26 pogodaka u svim takmičenjima potvrdio da se radi o kalibru fudbalera za najbolje evropske klubove, a prema poslednjim informacijama najbliže je prelasku u londonski Čelsi.
Prema saznanjima The Suna u petak su Kavanijevi zastupnici boravili u Londonu gde su navodno s čelnicima Čelsija razmatrali njihovu ponudu i uslove prelaska na Stamford Bridge. Prema istom izvoru vlasnik kluba Roman Abramovič spreman je za 25-godišnjeg napadača na ime odštete Napoliju izdvojiti 30 miliona funti.
Osim Čelsija za CKavanijeve je usluge interes iskazao i Liverpul u kojem, čini se, više nemaju puno strpljenja za Endija Kerola kojeg su pre nešto više od godinu dana od Njukasea otkupili za 35 miliona funti. Jedan od aduta „redsa“ svakako je i mogućnost da Kavani u napadu zaigra sa suigračem iz urugvajske reprezentacije Luisom Suarezom.
Uz Čelsi i Liverpul u kontekstu dovođenja Kavanija još su se spominjali Real Madrid, Inter i minhenski Bajern.

 

Povezana vest:  David Luiz: PSŽ i Čelsi na istom nivou