Andrea_Stramacioni

Inter predstavio trenera, Baloteli upao na zabavu

 

Inter je dobio novog trenera, Andreu Stramačonija, a jedan od prvih koji mu je čestitao na imenovanju je fudbaler Mančester sitija Mario Baloteli, koji je upao na konferenciju za novinare u Milanu. Baloteli je proizvod Interove omladinske škole. On je danas došao u trening centar „neroazura“ i pozdravio se s nekadašnjim saigračima, a onda je upao na konferenciju za novinare, prišao stolu i rukovao se sa čelnicima kluba i novim trenerom. Stramačoni je vodio omladinski tim Intera, ali od jula 2011. godine, kada je Baloteli već napustio klub.

Povezana vest:  Fudbaleri optuženi za seksualno zlostavljanje

Inter je kasno sinoć smenio Klaudija Ranijerija, a novi stručnjak, koji ima 36 godina, rekao je da želi da se oduži klubu za poverenje, kao i da mu je ovo imenovanje ostvarenje sna.

-Ovo je čudesan san, ovo su emocije koje samo sport i fudbal mogu da vam pruže. Sada moram da se odužim klubu. Ovo je bilo potpuno neočekivano, poklon od predsednika (Masima) Moratija – rekao je Stramačoni na predstavljanju.

Povezana vest:  Balak ne može da plati kaznu zbog prebrze vožnje

Novi trener je kazao da je do saradnje došlo zbog dobrih rezultata koje je mladi tim Intera imao u ligi u kojoj se takmiče mladi igrači iz prve dve lige Italije, popularnoj Primaveri.

-Mislim da je ovo jednostavno. Uvek sam bio svoj, a Morati je odlučio da mi pruži ovu šansu zbog rezultata. Predsednik je zatražio od mene da u prvi tim prenesem ono što je video u Primaveri: ubeđenje i ljubav prema ovim bojama. Rekao mi je da moramo da pobeđujemo. Verujem u igrače, klub i sebe – rekao je Stramačoni.

Povezana vest:  Benitez: Gvardiola bi mi rekao da dolazi u Čelsi

Novi trener će debitovati na klupi Intera već sledećeg vikenda, u meču protiv Đenove.