real_madrid_slavlje

LIGA ŠAMPIONA

Real želi novu goleadu protiv Apoela

 

Fudbaleri madridskog Reala pokušaće sutra da ostvare još jednu ubedljivu pobedu protiv kiparskog Apoela i u velikom stilu potvrde plasman u polufinale Lige šampiona. „Kraljevski“ klub je prošle nedelje na Kipru trijumfovao sa 3:0, a sva tri gola postigao je u završnici utakmice.

Real je, bez sumnje, veliki favorit, a novu potvrdu sjajne forme ekipe navijači su dobili prošlog vikenda pobedom nad domaćom Osasunom od 5:1. Ekipa Žozea Murinja ove sezone je u prvenstvu Španije već postigla 100 golova.

Povezana vest:  Murinjo: Uživaću ako Čelsi bude igrao protiv Reala

-Apoel ne može da bude loša ekipa, jer je uspeo da dođe do četvrtfinala Lige šampiona. Ne smemo da zaboravimo ni da su u prethodnoj rundi izbacili Lion. Veoma ih poštujemo kao rivala. Svi u Realu žele trofej u LŠ, ali još je dosta mečeva pred nama – rekao je brazilski defanzivac i član Reala, Marselo.

On je dodao da je veoma važno da svi igrači „kraljevskog“ kluba na pravi način uđu u revanš utakmicu sa Apoelom kako ne bi došlo do neprijatnog iznenađenja.

Povezana vest:  Šurbatović: Sledi ozbiljna reforma Sudijske komisije i sudijskih lista

-Ne želim da budem licemer, verujem da je u ovom dvomeču stvar skoro gotova. Ostalo je ono malo šansi za revanš, a u fudbalu je sve moguće – rekao je najbolji igrač Reala Kristijano Ronaldo.

Kiparski klub, predvođen srpskim stručnjakom Ivanom Jovanovićem, ove sezone iznenadio je mnoge u Evropi igrama i rezultatima, ali je evidentno da će se njihova fudbalska „bajka“ završiti sutra na stadionu Santijago Bernabeu.  Odmah nakon poraza u prvoj utakmici, Jovanović je priznao da je sve gotovo i da će Real „verovatno igrati u finalu, možda i osvojiti LŠ“.

Povezana vest:  Juventus odbranio trofej italijanskog Superkupa

Pobednik ovog dvomeča u polufinalu će se sastati sa boljim iz duela minhenskog Bajerna i Olimpika iz Marselja. Revanš utakmica četvrtfinala Lige šampiona između Reala i Apoela igra se sutra od 20.45 u Madridu.