bekvalac

Bekvalac: Zlata vredna pobeda
 
Trener Novog Pazara Dragoljub Bekvalac rekao je posle današnje pobede nad Borcem u Čačku sa 2:0 da su njegovi fudbaleri ostvarili „zlata vrednu pobedu“.
-Na igračima Borca je bio veći pritisak i mi smo to iskoristili. Igrači su svih 90 minuta igrali izuzetno borbeno i disciplinovano I ostvarili za nas zlata vrednu pobedu – rekao je Bekvalac posle meča u Čačku.
-Znali smo da moramo postići gol ako želimo povoljan rezultat. Uspeli smo u tome, a naredni zadatak nam je bio da izdržimo velikipritisak Borca u prvih 15. minuta drugog poluvremena – dodao je Bekvalac.
Trener Borca Slavko Vojičić rekao je da njegovi igrači imaju veoma loš odnos prema igri.
-Gosti su zasluženo pobedili jer je utisak da su više želeli trijumf od nas. Nama se ponavljaju neshvatljive greške i sve ovo što se dešava je za dublju analizu. Odnos prema igri pojedinih igraca je izuzetno loš i to je ono što boli više od poraza – istakao je Vojičić.
On je kazao da je pet fudbalera Borca u poluvremenu meča zatražilo izmenu.
-Prihvatam odgovornost na sebe, ali šta reći kada mi je u poluvremenu utakmice koja je možda presudna za opstanak čak pet igrača tražilo izmenu. U opticaju je još 21 bod, ali su problemi u ekipi sve očigledniji i pitanje je kako dalje – zaključio je Vojičić.
Novi Pazar je pobedom u Čačku prestigao Borac na 14. mestu na tabeli Super lige Srbije.

 

Povezana vest:  Kineski biznismen želi da kupi Liverpul