jose_maria_marin 

Marin: Vratiću osmeh na lica brazilskih navijača
 
Novi predsednik Fudbalskog saveza Brazila Žoze Marija Marin obećao je danas da će vratiti osmeh na lice brazilckih navijača uoči organizacije Kupa Konfederacija, Mundijala i Olimpijskih igara.
-Dve stvari moramo da radimo istovremeno. Potrebno je da izgradimo nove stadione, ali i da stvorimo snažnu brazilsku reprezentaciju – rekao je Marin novinarima u Rio de Žaneiru.
Brazil je prethodnih godinu dana imao dosta problema sa kašnjenjem radova na izgradnji i rekonstrukciji stadiona, pratećih objekata i putne infrastrukture.
-Želimo celom svetu da pokažemo kako smo sposobni i da možemo da radimo zajedno na ostvarenju cilja. Uveren sam da ćemo uspeti, a nadam se da će se naši navijači radovati, za razliku od 1950. godine kada smo prvi put bili domaćini Mundijala – istakao je Marin.
Prvi čovek brazilskog fudbala uveren je da „karioke“ mogu do šeste titule prvaka sveta.
-Došlo je vreme da Brazilci ponovo budu srećni. Važno je zajedništvo cele nacije, ali pre Mundijala 2014, moramo da pokušamo da osvojimo olimpijsku titulu u Londonu – kazao je on.
Marin je na mesto predsednika FS Brazila došao umesto Rikarda Tešeire, koji je podneo ostavku zbog sumnje da je primao mito.

 

Povezana vest:  Nikolić: Sutra nastavljamo borbu za titulu, spremni smo