carlsberg_kafic

Uz Carlsberg do UEFA EURO 2012
 
Kompanija Carlsberg Srbija svim ljubiteljima fudbala u Srbiji pruža šansu da otputuju na jedno od najvećih fudbalskih takmičenja I uživo gledaju najbolje evropske reprezentacije. Carlsberg kao oficijalni sponzor takmičenja UEFA EURO 2012™, u periodu od 1. marta do 30. aprila organizuje takmičenja u stonom fudbalu širom Srbije, a nagrada za pobednike su karte za jednu od utakmica ovog prestižnog takmičenja. UEFA EURO 2012™ takmičenje biće održano u Poljskoj i Ukrajni i trajaće od 8. juna do 1. jula.
Ljubitelji fudbala u mogućnosti su da se prijave za takmičenjana dva načina: direktno, u odabranim ugostiteljskim objektima koji podržavaju ovu akciju ili putem Facebook aplikacije. Neki od lokala gde se takmičari mogu prijaviti su:CAFE OPTIMIST-Beograd, BRATI S PUB-Novi Sad, IRISH PUB CRAZY HORSE-Niš, PIVNICA BURENCE-Kragujevac, KAFE LONDON PUB-Vršac, KOLOSEUM-Jagodina, REVOLT-Užice kao i u mnogim drugim.
Jedan tim može imati najviše dva takmičara, a pored prijavljivanja, uslov učešća u takmičenju jeste da svaki tim donese 5 čepova Carlsberg piva na dan takmičenja. Kvalifikacije će biti održane u 24 grada u Srbiji. Finalisti sa lokalnih turnira ići će na regionalno takmičenje, a najbolji timovi koji odnesu pobedu u regionalnim finalima dobiće karte za utakmicu Portugal-Nemačka.
Još jedan od načina na koji se mogu osvojiti karte za UEFA EURO 2012™ je putem Facebook stranice CARLSBERG na kojoj se nalazi aplikacija TABLE-FOOTBALL, odnosno igrica stoni fudbal. Sedam najboljih takmičara u virtuelnom stonom fudbalu osvojiće 10 putovanja na Evropsko prvenstvo i otputovati u Ukrajinu, na utakmicu Portugal-Nemačka.
Više informacija, kao i listu kafića u kojima se igraju turniri, možete naći na Facebook stranici „ŠALJEMO ŠAMPIONE NA EURO 2012™!“.
Carlsberg-ova duga tradicija posvećnosti fudbalu
Carlsberg je jedan od najodanijih sponzora Evropskog fudbalskog prvenstva počev od 1988. godinei službeni je partner UEFA EURO 2012. Brend neguje dugu tradiciju podržavanja fudbala kroz velika globalna sponzorstva državnih reprezentacija i nacionalnih takmičenja. Carlsberg je od 1970. bio prvi komercijalni sponzor reprezentacije Danske i nacionalne lige. Ovo sponzorstvo se održalo do danas, zajedno sa sponzorstvom reperezentacija Engleske, Irske i Srbije. Carlsberg širom sveta podržava i klupski fudbal, uključujući dugogodišnju saradnju sa fudbalskim klubom Liverpul, nedavno najavljen ugovor sa Arsenalom Tottenham Hotspurom (Engleska), zatim FK Copenhagen, OB-Odense (Danska), Hamburg SV, Hertha Berlin, FK St. Pauli (Nemačka), FK Porto (Portugalija) i mnogim drugim.

 

Povezana vest:  Bekamovo iskustvo može da pomogne Parižanima