robert_prosinecki_kzn_1

Prosinečki: Učinićemo sve da nastavimo sa pobedama
 
Trener Crvene zvezde Robert Prosinečki ocenio je danas da će njegovim fudbalerima biti teško u Novom Pazaru bez podrške svojih navijača, ali da će učiniti sve da nastave niz dobrih rezultata i u sutrašnjem 24. kolu Super lige Srbije.
-Koliko god bude bilo teško bez naših navijača i zbog manjih dimenzija terena, daćemo sve od sebe da pobedimo. Iako se priča da je prvenstvo gotovo, u fudbalu je sve moguće i mi moramo da nastavimo sa dobrim rezultatima – rekao je Prosinečki novinarima na stadionu Crvene zvezde.
Navijači Crvene zvezde neće ići u Novi Pazar pošto bojkotuju utakmicu koja se igra na Veliku subotu.
Trener Zvezde je istakao da je teško motivisati ekipu posle pobede nad Partizanom u revanš meču polufinala srpskog Kupa (2:0).
-Posle pobede protiv Partizana teško je motivisati ekipu, ali verujem da ćemo imati kontinuitet pobeđivanja. To je važno za samopouzdanje ovog mladog tima – rekao je Prosinečki.
-Idemo u Novi Pazar s velikim optimizmom, favoriti smo, ali sigurno neće biti lako jer nas čeka pun stadion domaćih navijača. U dobrom smo raspoloženju i mislim da će oni morati negde drugde da traže bodove spasa – dodao je trener Zvezde.
Prosinečki je rekao da neće biti problema ako njegovi fudbaleri počnu utakmicu kao što su to učinili protiv Partizana prošle srede.
-Meni je najvažnije da je ekipa motivisana i da radi dobro. Nadam seda ćemo ući u meč kao i u sredu protiv Partizana, i ako tako bude, neće biti problema – rekao je Prosinečki.
On je naveo da će se sutra u startnoj postavi naći golman Boban Bajković, odbrambeni igrači Nikola Mikić, Jovan Krneta, Duško Tošić, Filip Mladenović, vezisti Srđan Mijailović, Miloš Dimitrijević, Luka Milivojević, Marko Mirić i napadači Luka Milunović i Kristijan Borha.
Brazilac Evandro otputovao je u svoju zemlju pošto mu se rodila ćerka, Darko Lazović je povređen, dok će se Marko Vešović, kako je Prosinečki rekao, odmoriti.
Novi Pazar dočekuje Crvenu zvezdu na Gradskom stadionu sutra u 16.00.

 

Povezana vest:  ŠPANSKA LIGA, Rezultati četvrtog kola i tabela španske Primere