Ćavi: Mesi će biti nabolji svih vremena
Kapetan Barselone Ćavi Hernandez drži da će njegov saigrač Lionel Mesi, ukoliko nastavi sa sjajnim nastupima, postati i najbolji fudbaler svih vremena.
Neverojatni je Argentinac već s 24 godine tri puta proglašavan najboljim fudbalerom sveta, a odnedavna je i najbolji strelac u istoriji Barselone, pa Ćavi smatra da će, nastavi li tim ritmom, vrlo brzo ući u istu rečenicu s Peleom i Maradonom.
-Ako ovako nastavi, siguran sam da će postati najbolji fudbaler svih vremena – izjavio je Ćavi za Fifa.com.
Premda je tokom karijere imao privilegiju igrati u istoj ekipi s Mesijem te još nekolicinom vrhunskih fudbalera, Ćavi je izdvojio još neke legende s kojima je maštao zaigrati.
-Voleo bih da sam imao priliku igrati sa Zidanom i Ronaldom, premda moram priznati da su ekipe Barselone i Španije nudile mnogo vrhunskih igrača i trenera s kojima sam imao priliku deliti svlačionicu. Uvek imate želju upoznati pobliže što više velikana, a ja bih također voleo da sam imao čast raditi s trenerom poput Johana Krojfa o kojem sam čuo jako dobre stvari – izjavio je Ćavi, koji će uskoro ubeležiti 700. nastup za katalonski klub.

 

Povezana vest:  Stojković došao u Vigan