Vladimir_Volkov,_Partizan-Javor 

 

Vladimir Volkov prvi fudbaler u Srbiji koji je nosio najnoviji model Nike Mercurial Vapor VIII kopački

 

 
Fudbaler Partizana, Vladimir Volkov, prvi je igrač u Srbiji koji je imao priliku da oseti eksplozivnu brzinu i udobnost  koje najnoviji model Nike Mercurial Vapor VIII kopački obezbeđuje igraču. TV spot za taj model kopački, koju su snimili Kristijano Ronaldo i Rafael Nadal, privukao je veliku pažnju javnosti, a defanzivac Partizana je na prvenstvenoj utakmici protiv Javora, pokazao maksimalnu brzinu, eksplozivnost i stabilnost, što je i prikazano u promotivnom videu.
Mercurial Vapor III kopačke kombinuju inovaciju i stil, i besprekorno prijanjaju uz stopalo, pojačavajući  osećaj na terenu kao i vuču pri kretanju. Novi dizajn je svetlocrvene mango boje, sa novim logotipom na peti, što će ih, pored perfektnih performansi i vizuelno svakako izdvojiti od ostalih na terenu.
Nove kopačke su dizajnirane tako da potpuno fiksiraju stopalo kako bi ga zaštitile od nepotrebnog  pomeranja i rizikovanja povrede, a Nike-ov novi, anatomski kalup pruža najnoviju tehnologiju podrške stopalu i njegovoj stabilnosti. Rezultat je kopačka koja najboljim svetskim igračima pruža osećaj koji im je potreban.

 

Povezana vest:  Liverpul teško do bodova protiv Bornmuta