robert_prosinecki_2_cz_ogk

Prosinečki: Odigrali smo odlično u drugom poluvremenu

 

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je posle današnje pobede nad Slobodom da je njegov tim odigrao odlično u drugom poluvremenu, dok je strateg Užičana Ljubiša Stamenković ocenio da nije trijumfovala bolja ekipa. Crvena zvezda je na svom terenu savladala Slobodu sa 1:0, u 25. Kolu Super lige Srbije.

Povezana vest:  Kovačević: Vratio sam se kući

-Mislim da je Crvena zvezda igrala iz dva dela. Prvo poluvreme je biloispod našeg nivoa, ali je drugo možda i najbolje u poslednje vreme.  Napadali smo i stvarali šanse, videla se velika želja kod mojih igrača. Odigrali smo super kvalitetno – rekao je Prosinečki posle meča na stadionu Crvene zvezde.

Stamenković je kazao da je Sloboda prvih 60 minuta meča imala potpunu kontrolu utakmice.

Povezana vest:  Krmpotić: Daćemo sve od sebe

-Mislim da večeras nije pobedila bolja ekipa, pošto smo 60 minuta imali potpunu kontrolu i stvorili nekoliko odličnih šansi. Visok ritam nas je, međutim, potrošio, a bilo je i malo sebičnosti kod mojih igrača u nekim situacijama – rekao je Stamenković.

-Šta da se radi, na kraju je Zvezda iskoristila naš pad koncentracije i postigla gol. Večeras je falio samo šlag na torti, a to je pobeda Slobode, ali čestitam Crvenoj zvezdi – dodao je on.

Povezana vest:  Anćeloti: Nema razloga da Tores ne zaigra protiv Liverpula