jupp_heynckes_zeigt

LIGA ŠAMPIONA

Hejnkes: Ovo je fantastična noć za Bajern

 

Trener Bajerna Jup Hejnkes ocenio je da velikom uspehu njegovog tima ne može ništa da se prigovori i da je potpuno zasluženo izborio plasman u finale Lige šampiona.

-Igrali smo odlično protiv ekstra protivnika, koji je brzo poveo sa 2:0. Uspeli smo, međutim, da se vratiimo i na kraju ostvarimo cilj. Ovo je fantastična, čarobna noć za Bajern – izjavio je Hejnkes posle trijumfa u kojem su Bavarci slavili protiv madridskog Reala boljim izvođenjem penala sa 3:1.

Povezana vest:  Partizan poražen u Kruševcu, oproštaj od titule?

-Rekao sam igračima da im možda predstoji i 120 minuta borbe, ali nisam očekivao penale. Naš golman je na kraju bio odličan, priznajem, imali smo i malo sreće, ali smo sve zaslužili. Tenzija je bila ogromna i igrači su umorni, međutim, presrećni smo zbog ostvarenja našeg glavnog cilja ove sezone. Bili smo gotovo opsednuti da igramo finale na našem stadionu – istakao je nemački stručnjak.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE, Zvezdi gol prednosti pred revanš

Treneru Reala Žozeu Murinju nije bilo lako nakon šokantne eliminacije, ali nije kritikovao igrače i pozvao ih je da budu jaki.

-Odigrali su sjajno protiv odličnog rivala. Bio je to meč sa puno taktike i kod rezultata 2:1 obe ekipe su strahovale da ne naprave grešku. Želeli smo finale, ali, to je fudbal. Moramo da budemo jaki, prošle godine smo osvojili Kup kralja i ako ove sezone trijumfujemo u prvenstvu biće tio korak napred – ocenio je Murinjo.

Povezana vest:  Falkao demantovao da napušta Atletiko Madrid