guardiola_KZN

Gvardiola: Čelsi će morati da sačeka

 

Trener Barselone Pep Gvardiola demantovao je danas da se sastao sa vlasnikom Čelsija Romanom Abramovičem i da će na kraju sezone sesti na klupu londonskog tima. Gvardiola je u petak saopštio da više neće biti trener Barselone, a pojedini ostrvski mediji najavili su mogućnost dolaska ka klupu „plavaca“, pa čak i reprezentacije Engleske.

Povezana vest:  Verder imenovao Filbrija za sportskog direktora

-Trenutno nisam zainteresovan za fudbal. Nikada se nisam sastao ni sa Abramovičem ni sa drugim čelnicima Čelsija, jer sam uvek poštovao svoj klub – rekao je Gvardiola.

On je dodao da u bliskoj budućnosti nema nameru da se bavim fudbalom.

-Idem da se odmaram i jednog dana se možda vratim trenerskom poslu, a možda i ne. Videćemo gde će zivot da me nanese, sada bih voleo da se bavim drugim stvarima. Nemam kome da se dokazujem i sada mi je samo potrebno da napunim baterije, a to ću uspeti jedino ako se distanciram – rekao je trofejni trener.

Povezana vest:  Maljkovićeva produžila ugovor sa Lionom

Gvardiola je na klupu Barselone seo 2008. i za četiri godine osvojio 13 trofeja – dve Lige šampiona, tri titule prvaka Španije, dva svetska klupska prvenstva, Kup Kralja, tri španska i dva evropska Superkupa.