Harry-Redknapp-totenhem

Rednap želeo da dovede Teveza u Totenhem
 
Menadžer Totenhema Hari Rednap otkrio je danas da je tokom januarskog prelaznog roka pokušao da dovede Argentinca Karlosa Teveza.
-Sanjao sam da ga dovedem i pitao sam predsednika Levija da li može da mi ispuni tu želju. Razmišljao sam nije u timu, u lošim je odnosima sa menadžerom Manćinijem i pokušali smo, ali bezuspešno jer Tevez je tamo zarađivao 200.000 funti nedeljno – rekao je Rednap.
Prema pravilima Premijer lige, Totenhem je mogao samo da kupi Teveza, pošto se već jedan igrač Sitija, Emanuel Adebajor, nalazi na pozajmici na Vajt Hart Lejnu.
Redknapp je dodao da će u finalu Lige šampiona navijati za Bajern, jer se Totenhem bori da sezonu završsi među četiri najbolje ekipe u Premijer ligi.
Ukoliko bi Čelsi 19. maja u Minhenu podigao pehar to bi značilo da četvrtoplasirana ekipa u prvenstvu može da računa samo na Ligu Evrope.
-Iskreno sam se radovao što je Čelsi uspeo da izbaci Barselonu u polufinalu LŠ. Ipak, sada je u pitanju naše učešće u tom takmičenju naredne sezone i logično je da navijam za Bajern – poručio je Rednap.

 

Povezana vest:  Mančester junajted želi da dovede Miralema Pjanića