Puyol 

Pujol: Viljanova je odlična zamena za Gvardiolu
 
Kapiten fudbalera Barselone Karles Pujol rekao je danas da je tužan zbog odlaska Pepa Gvardiole, ali i da je srećan jer će na njegovo mesto doći Tito Viljanova.
-Ovo je težak i veoma tužan trenutak za sve nas. Hteli smo da Gvardiola ostane, ali poštujemo njegovu odluku. Kada smo čuli da je Viljanova novi trener, bili smo presrećni. On je pravi čovek za nastavak projekta. Odlično poznaje tim i nadam se da će filozija ostati ista – rekao je Pujol.
On je zahvalio Gvardioli na svemu što je postigao i priznao da niko od saigrača nije mogao da pomisli da trofejni španski trener neće produžiti saradnju.
-Verovali smo da će produžiti ugovor, pre nedelju dana sam mogao da se opkladim da će Pep ostati. Zahvalni smo mu na svemu šta je uradio za naš tim. Barselona uvek ide na pobedu i pokušaćemo da jedini preostali trofej osvojimo za njega – zaključio je Pujol.
Gvardiola je za četiri godine osvojio 13 trofeja, a novu priliku imaće 25. maja kada Barselona igra u finalu Kupa Kralja protiv Atletika Bilbao.

 

Povezana vest:  Održana komemoracija povodom smrti Šekularca