ofk_slavlje

Vetrovi po levoj strani
 
Dobre utakmice u nizu protiv Borca, Crvene Zvezde su nagoveštaj dobrih igara Milana Rodića do kraja prvenstva.
Ulazio je Roda u šanse, nalazio se u završnicama, primoravao protivničke igrače da ga prate po celom terenu, stizao i da asistira, odličan kako u napadu, tako i u odbrani: – Nastavljamo sa dobrim partijama, igraće OFK Beograd još bolje. Pozitivan pomak očekujem, kako kod sebe tako i kod cele ekipe. Idemo u Kragujevac, oslabljeni ne igranjem Ivana Kecojevića, ali to nije razlog da ne pružimo još jednu dobru partiju. Verujem da će tako biti i u Kragujevcu, jer je Radnički ekipa koja igra otvoreno i takav način igre nam odgovara.
-Mislim da smo tokom većeg dela utakmice bili bolji, ali ne srećno smo primili golove. Ukoliko sutradan smanjimo broj grešaka i budemo koncentrisani devedeset minuta, verujem da ćemo slaviti. Prethodni susret nam je dodatni motiv na utakmici.
Nagoveštene su bolje igre, ali poslednji susreti su skrenuli pažnju javnosti: – Napredujem iz utakmice u utakmicu i ubeđen sam da će dobrih igara tek biti. Pažnja javnosti definitivno prija, ali da bi se to održalo, moram i ja, ali i cela ekipa da nastavimo sa dobrim partijama i rezultatima. OFK Beograd zaslužuje bolji plasman. – izjavio je potencijalni mladi reprezentativac Milan Rodić.

 

Povezana vest:  CAF suspendovao Togo sa naredna dva prvenstva Afrike