prosinecki_czv_jag 

Prosinečki: Nedostajao još neki gol
 
Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da je večerašnji trijumf njegovog tima nad Jagodinom (1:0) potpuno zaslužen, ali da je za kompletan utisak nedostajao još neki gol.
-Bilo nam je važno da posle lošeg izdanja protiv OFK Beograda odigramo dobro. Mislim da smo uspeli u tome. Stvorili smo mnogo šansi, kontrolisali meč i jedino mi je žao što nismo dali još neki gol, a mogli smo -rekao je Prosinečki na konferenciji za novinare posle meča.
Trener crveno-belih dodao je da motivacija nije problem, iako je šampionska trka praktično završena i najavio da će Brazilac Vinisijus Pašeko i štoper Danijel Mihajlović veću minutažu dobiti posle „večitog derbija“.
Trener Jagodine Simo Krunić čestitao je protivniku na zasluženoj pobedi.
-Samo u jednom delu prvog poluvremena uspeli smo da pariramo Zvezdi. Čestitam rivalu jer je ceo meč bio bolji, stvorio više prilika, za razliku od nas koji nikako nismo imali adekvatna rešenja, pogotovo u napadu. Okrećemo se sledećim mečevima, prvenstveno duelu sa Radničkim posle kojeg ćemo znati kolike su nam šanse za Evropu – rekao je Krunić.
PHOTO: ataimages.rs 

 

Povezana vest:  Huntelar pogodio dva puta za pobedu Šalkea u Hamburgu