Dimitrijevic_CRVENA_ZVEZDA-JAGODINA_06 

Dimitrijević: Dobili smo Partizan dva puta, možemo opet
 
Fudbaler Crvene zvezde Miloš Dimitrijević izjavio je danas da u predstojećem večitom derbiju protiv Partizana veruje u treću uzastopnu pobedu protiv komšija.
„Mali Čava“ je u subotu uveče postigao prvenac u crveno-belom dresu, za pobedu protiv Jagodine 1:0 i potvrdio odličnu formu u kojoj se nalazi ovog proleća.
-Srećan sam zbog gola, to mi je nagrada za rad i trud koji sam uložio, dobro sam trenirao, maksimalno se zalagao i to mi se vratilo. Ova pobeda nam mnogo znači kako bismo dočekali derbi u dobrom raspoloženju. Svesni smo da utakmica u sledećem kolu ništa ne rešava, ali uvek je lepo pobediti večitog rivala. Dobili smo ih prethodna dva puta, zašto ne bismo i treći? – rekao je Dimitrijević za zvanični sajt kluba.
On je dodao da je zadovoljan igrom protiv Jagodinaca, iako je utisak da je trijumf mogao da bude izražen sa većom razlikom.
-Imali smo još šansi i priliku da ubedljivije pobedimo, ali i pored toga mislim da treba da budemo zadovoljni. Što se tiče mog gola zadovoljan sam reakcijom, procenio sam da je potrebno da napravim dribling pre nego što šutnem i nisam pogrešio – poručio je Dimitrijević.
Crvena zvezda je pobedom protiv Jagodine smanjila zaostatak u odnosu na Partizan na devet bodova, ali crno-belima je dovoljno da danas protiv Borca u Čačku osvoje bod i obezbede petu uzastopnu šampionsku titulu.

 

Povezana vest:  Mazari: Mourinjo nam neće nedostajati u Seriji A