alessandro-del-piero

Del Pjero: Protiv Napolija poslednji put u dresu Juventusa

 

Legendarni fudbaler Juventusa Alesandro del Pjero potvrdio je danas da će utakmica finala italijanskog kupa protiv Napolija biti posljednja koju će odigrati za klub iz Torina.

-Za sada, kako stvari stoje, finale kupa protiv Napolija 20. maja je moja poslednja utakmica za Juventus, jer mi ugovor ističe u junu. Ali ja više volim da razmišljam o sadašnjosti i utakmicama koje nam slede – rekao je Del Pjero.

Povezana vest:  Bekenbauer nije zabrinut zbog slabih rezultata Nemačke

Del Pjero će najverovatnije posle 19 sezone napustiti „Staru damu“, iako su navijači izrazili želju da najbolji strelac kluba svih vremena ostane.

-Ljubav koju navijači pokazuju prema meni je neverovatna. Znači mi mnogo što sam njihov ljubimac i zbog toga moram da budem pozitivan i na terenu i van njega. Ipak, ne mogu da im obećam da ću ostati. Biće šta biti mora – dodao je 37. godišnji fudbaler.

Povezana vest:  DESPOTI NA JNA, Navijači Smedereva: „Iako je kec k’o vrata pevaćemo iz inata“

Del Pjero je u Juventus došao 1992. godine iz Padove, odigrao je 702 utakmice i postigao 289 golova. S Juventusom je osvojio pet Skudeta, Ligu šampiona 1996. godine, a navijači posebno cene što je ostao u Torinu kad je Juventus igrao u Seriji B. U dosadašnjem toku sezone ovaj fudbaler za Juventus je odigrao 25 utakmica i postigao četiri gola.

Povezana vest:  Lazar Marković strelac u lisabonskom derbiju