kaka_real_hetafe

Kaka ne razmišlja o odlasku iz Reala

 

Brazilski fudbaler Kaka rekao je danas da ne razmišlja o odlasku iz madridskog Reala, jer želi da postane ključni igrač ekipe. Nekada najbolji fudbaler sveta, od dolaska u Madrid pre tri godine, nije u stanju da pronađe pravu formu, a imao je i dosta problema sa povredama.

Ove sezone konačno je uspeo da osvoji šampionski trofej u Primeri, čemu je doprineo sa pet golova na 26 utakmica, 18 puta kao starter.

Povezana vest:  Ranijeri: Nemamo pritisak i stres, ali želimo čudo

-Nisam još razgovarao sa ljudima iz kluba o mojoj budućnosti, pošto prvenstvo nije gotovo. Ugovor mi ističe za tri godine i nastaviću da radim kao i do sada. Murinjo mi je pomogao i pružio mi dosta šansi. Ne želim da odem iz Reala – kazao je Kaka brazilskim medijima.

On je dodao da dobrim igrama u klubu želi i da vrati status reprezentativca Brazila.

Povezana vest:  Krasić novi član Fenerbahčea

-U dobrim sam odnosima sa trenerom Manom Menezesom. Razgovarali smo nekoliko puta, pošto je dolazio u Madridu zbog Marsela i mene. Rekao sam mu da želim da se vratim u nacionalni tim, verujem da ću igrama u klubu zaslužiti poziv – zaključio je Kaka.

Ovaj fudbaler je za reprezentaciju Brazila do sada odigrao 82 utakmice i postigao 27 golova. Kaka je pre 10 godina sa „kariokama“ osvojio titulu prvaka sveta u Japanu i Južnoj Koreji.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Ostalo još 160.000 karata za utakmice na SP