RobertoDiMatteo

Di Mateo: Koga da se plašimo kad smo izbacili Barsu

 

Menadžer fudbalera Čelsija Roberto di Mateo rekao je danas da njegova ekipa, nakon što je eliminisala Barselonu u polufinalu Lige šampiona, nema više čega da se plaši. Italijanski stručnjak smatra da je Barselona najbolji tim na svetu i dodao da igrači Čelsija sada „kipe“ od samopouzdanja.

Povezana vest:  Amauri želi da ostane u Juventusu do kraja sezone

-Ako eliminišete Barselonu u dve utakmice, to znači da možete da pobedite bilo koga u Evropi. Oni su najbolji tim, a smatram da mi imamo sjajnu grupu kvalitetnih fudbalera koji veruju u sebe. Samopouzdanje nam je na visokom nivo, izgradili smo timski duh – kazao je Di Mateo engleskim medijima.

Fudbaleri Čelsija 19. maja će u Minhenu igrati protiv Bajerna u finalu Lige šampiona. Di Mateo je nedavno sa londonskim „plavcima“ osvojio FA kup, pošto su u finalu na Vembliju savladali Liverpul sa 2:1.

Povezana vest:  Navijači Škendije: Srbi su rak Evrope

Prethodnih osam ili devet nedelja su zaista bile sjajne. Momci su pružali veoma dobre partije i sada smo -u sjajnoj poziciji da osvojimo najvažniji trofej u Evropi – naveo je Di Mateo, koji je u martu na klupi Čelsija zamenio Andrea Viljaša Boaša.

Di Mateo u finalu LŠ neće moći da računa na suspendovane DŽona Terija, Branislava Ivanovića, Ramireša i Raula Meireleša.

Povezana vest:  Lazović sa Krasićem u Bešiktašu

-Mnogo nam je žao što nećemo igrati. Ipak, bićemo u Minhenu da pružimo podršku saigračima. Velike utakmice traže velike igrače, a mi imamo mnogo takvih – kazao je kapiten Čelsija Džon Teri.