FSS_logo

FINALE KUPA SRBIJE

Za nekoliko sati rasprodate ulaznice za finale Kupa

 

Ulaznice za finalni meč Kupa Srbije u fudbalu, koje su rano jutros puštene u prodaju na blagajni stadiona „Mladost“ u Kruševcu, već su rasprodate, potvrdio je Tanjugu potparol Napretka Marko Ðorđević. Ðorđević je rekao da je Kruševac dobio 3.600 ulaznica za zapadnu i južnu tribinu i da je više od 90 odsto karata prodato za samo nekoliko sati. Cena ulaznice za zapadnu tribinu koštala je 600 dinara, a za južnu 300 dinara.

Povezana vest:  Buskets suspendovan na dve utakmice Lige šampiona

Ðorđević je podsetio da se ulaznice za severnu i istočnu tribinu prodaju na beorgadskoj „Marakani“.  Zbog velikog interesovanja za finalni meč Kupa između Crvene zvezde i čačanskog Borca, sačinjen je i drugačiji plan ulaska koji se razlikuje od onog kada igra Napredak.

-Ulaz Zapad 1 nalaziće se kod restorana Vinjak 5, a Zapad 2 biće kod glavnog ulaza u FK Napredak – precizirao je Ðorđević i naglasio da su u toku završne pripreme za finalni meč. Završavaju se VIP lože i svlačionice, dok se u saradnji sa stručnjacima iz Stare Pazove radi na poboljšanju samog terena.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Kek i njegovi izabranici žele još iznenađenja

Finale se igra 16. maja od 20 sati, a domaćin će već u ponedeljak spremno dočekati goste iz Beograda i Čačka. Kapije stadiona biće otvorene od 18 sati, dok će ulice oko sportskog objekta biti zatvorene dva sata ranije.