Roberto_Mancini_Training_Press 

Manćini: Igrali smo najbolji fudbal ove sezone

 

Menadžer Mančester Sitija Roberto Manćini izjavio je danas da je njegov tim igrao najatraktivniji fudbal ove sezone i da zaslužuje da postane prvak Premijer lige.
-Nemoguće je da budete na vrhunskom nivou tokom čitave sezone. Mislim da smo šest ili sedam meseci igrali najbolji fudbal u ligi, imali smo krizu, ali to je normalno – rekao je Manćini
Italijanski stručnjak je posebno naglasio značaj osvajanja titule zbog navijača Mančester Sitija.
-Našim navijačima nije bilo lako da skoro 50 godina budu u gradu i ne raduju se tituli, dok komšije za to vreme osvajaju trofeje. Mislim da će se u nedelju radovati, igrači znaju da je sve u njihovim rukama. Bilo šta da urade, ponosan sam na njih, jer su radili naporno ove sezone – dodao je Manćini.
On je rekao da „građani“ ni u jednom trenutku nisu sumnjali u svoj kvalitet i da tim nije posustajao ni u trenucima kad je imao „minus osam“ u odnosu na Junajted.
-Nadali smo se da možemo da uđemo u gradski derbi sa dva ili tri boda zaostatka. U svakom trenutku smo verovali, čak i kada smo bili na osam bodova zaostatka – zaključio je Manćini.
Siti u nedelju u poslednjem kolu dočekuje Kvins Park Rendžers i u slučaju pobede osvojiće treću titulu u istoriji, a prvu posle 44 godine.
 

Povezana vest:  Babić: Želimo dobar tim i da povratimo imidž OFK Beograda