montolivo

Milan potvrdio dolazak Montoliva, Gatuzo odlazi
 
Fudbaler Fiorentine Rikardo Montolivo na kraju sezone obućiće dres Milana, potvrdio je danas trener crveno-crnih Masimilijano Alegri.
Montolivo će u Milan preći kao slobodan igrač, jer mu ugovor sa klubom iz Firence ističe u krajem juna.
-Sledeće sezone u timu ćemo imati Montoliva, koji je veoma dobar igrač i tehničar. Milan mora da ostane konkurent u trci za titulu. Moramo da nastavimo posao koji smo počeli prošle godine i u iduću sezonu ući ćemo sa puno entuzijazma“, rekao je Alegri.
Rosoneri će će ovog leta ostati bez nekoliko standardnih igrača. Alesandro Nesta prelazi u Sjedinjene Američke Države, Mark van Bomel se vraća u PSV Ajndhoven, a odlazak su najavili Filipo Inzagi i Ðenaro Gatuzo.
-Želim da se zahavlim Milanu i svima koji su mi pomogali ovih godina. Proveo sam 13 neverovatnih sezona i nosio dres koji mi je najdraži u srcu. Potpredsednik Milana Adrijano Galijani mi je ponudio produžetak saradnje, ali kao i Nesta odlučio sam se za drugi put“ -rekao je Gatuzo na oproštajnoj konfernciji u Milanu.
Italijanski fudbaler, koji je propustio veći deo sezone zbog problema sa očnim nervom, rekao je da mu je san da ponovo zaigra za Glazgov Rendžers.
-Želim da se borim i dokažem da nisam završio sa fudbalom. Odlučiću sa porodicom gde ću nastaviti karijeru. Iz poštovanaj prema Milanu nikada ne bih otišao u Inter ili Juventus, to je sigurno – rekao je Gatuzo.

 

Povezana vest:  LIGA ŠAMPIONA, Van Gal: Iznenadio me napadački Inter