bekvalac
Bekvalac: Novi Pazar više ne sme da slavi opstanak

Trener Novog Pazara Dragoljub Bekvalac rekao je posle današnje pobede od 2:1 protiv gostujućeg OFK Beograda, u 29. kolu Super lige, da njegova ekipa zasluženo trijumfovala i da mu je bilo zadovoljstvo da bude jedan od aktera utakmice.
-Publika je zaslužila meč sa puno borbe i šansi, a mi pobedu. Bilo je zadovoljstvo biti učesnik spektakla kakav se retko viđa i naši uvek treba da slave. Ipak, ovde više ne sme da se slavi opstanak u Super ligi – izjavio je Bekvalac novinarima posle utakmice.
On je ocenio da je debitant Suad Nokić, koji je još omladinac,
pokazao da je budućnost novopazarskog superligaša.
-Nokić je ispunio ono što sam od njega očekivao i potvrdio je da je veliki potencijal. Žao mi je što još nekom od mlađih igrača nisam mogao da ukažem priliku – kazao je Bekvalac.
Pomoćni trener OFK Beograda Branko Vukašinović ocenio je da je domaći tim osvojio tri boda kvalitetom prikazane igre i srcem.
-Možda je pobeda mogla biti izražena i drugim rezultatom, ali siguran sam da je i ovih 2:1 zadovoljilo domaću publiku. Novi Pazar je posle dolaska Bekvalca zaslužio da ostane u eliti – rekao je Vukašinović.
Novi Pazar je ostao na 14. mestu u Super ligi sa 28 bodova, a OFK Beograd je i dalje na osmoj poziciji sa 40 bodova.
Utakmicu je na Gradskom stadionu pratilo oko 10.000 gledalaca, od toga i oko 50 navijača gostujućeg tima.
Susret je imao dva petominutna prekida, početkom oba poluvremena, prvo zbog papirnih konfeta koje su ubačene u teren, a zatim i zbog dima, koji je nastao posle upotrebe pirotehničkih sredstava na tribinama.

Povezana vest:  Ilić: Ovo je naša realnost