robert_prosinecki_kzn_1

Prosinečki: Imamo dobru atmosferu pred finale Kupa
 
Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je posle večerašnje pobede nad Radom sa 3:1 u 29. kolu Super lige Srbije da je najvažnije da je dobra atmosfera pred utakmicu finala Kupa Srbije protiv Borca iz Čačka.
-Nisam zadovoljan nekim stvarima, bilo je kikseva u odbrani, ali sve u svemu, drago mi je zbog pobede. Najvažnije je da imamo dobru atmosferu pred finale Kupa u sredu s Borcem iz Čačka -rekao je Prosinečki novinarima posle meča na stadionu Crvene zvezde.
U današnjoj utakmici, kako je kazao Prosinečki, jake udarce dobili su Filip Kasalica, Marko Mirić i Nikola Maksimović, ali je naveo da veruje da će biti spremni za meč u Kruševcu.
-Još ćemo videti ko će igrati. Miloš Dimitrijević ima probleme s leđima, a Evandro s mišićem… – dodao je Prosinečki.
Trener Rada Marko Nikolić kazao je da je njegova ekipa dobro počela meč, ali da je Zvezda preuzela inicijativu i postigla vodeći pogodak.
-Mislim da je viđena dobra i uzbudljiva utakmica, dobro smo počeli meč, imali dve-tri šanse, ali nakon toga Zvezda je preuzela inicijativu i postigla vodeći gol. Moram da naglasim kvalitetnu igru fudbalera koji su ušli sa klupe, posebno Perovića koji je bio strelac –  rekao je Nikolić.
-Ne mogu da budem zadovoljan rezultatom, ali jesam igrom svog tima – dodao je Nikolić.

 

Povezana vest:  Rumunska štampa kritikuje Mutua