tomislav_karadzic_fss_pazova

Tomislav Karadžić: Sutra rešavamo pitanje selektora

 

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Tomislav Karadžić rekao je danas da će nacionalni tim najverovatnije u utorak rešiti pitanje novog selektora.

-Mihajlović će sutra doputovati u Beograd zbog finalne utakmice Kupa Srbije. To je dan kada bi trebalo da se završe razgovori. Problem je i dalje dvojno oporezivanje, nadam se ćemo sutra dobiti mišljenje Mihajlovićevih menadžera i advokata i da će taj problem biti rešen u Italiji – rekao je Karadžić u Kući fudbala u Staroj Pazovi, gde je danas počela obuka redara i policijskih službenika po standardima UEFA.

Povezana vest:  ITALIJANSKA LIGA, Rezultati utakmica 16. kola

Karadžić je kazao da problem nasilja u sportu ne može da rešava samo FŠ, već da bi trebalo da budu uključeni i drugi činioci.

-Ovo je problem celog društva na kojem radimo godinu dana, što se možda ne vidi u javnosti, ali Saveti za borbu protiv nasilja zasedaju redovno. Tražimo rešenja. Mislim da suspendovanje stadiona i novčane kazne ne daju rezultate. U rešavanje problema nasilja na stadionima moraju da se uključe i uprave klubova – istakao je Karadžić.

Povezana vest:  Forlan: Nisam zaboravio da dajem golove

Prvi čovek FSS dodao je i da bi bolji metod kazne možda bio oduzimanje bodove klubovima čiji navijači prave nerede.