Visa pokreće promotivnu kampanju povodom FIFA Svetskog prvenstva 2010

visa-logo-fudbalVisa Inc, jedna od vodećih svetskih kompanija za platne usluge, najavila je danas početak nacionalne kampanje povodom FIFA Svetskog prvenstva 2010™. Kampanja, koja će trajati od 01. marta do 30. aprila 2010. godine, pružiće svim korisnicima Visa kartica jedinstvenu priliku da osvoje put za dvoje na predstojeće FIFA Svetsko prvenstvo koje će biti održano u Južnoj Africi i prisustvuju najvećoj fudbalskoj atrakciji na svetu.

Sve što je potrebno da korisnici Visa kartica urade jeste da plaćaju Visa ili Visa Electron karticom i time automatski postanu učesnici nagradne igre. Korisnik kartice učestvuje u igri prilikom svake nove transakcije i tako povećava šanse da osvoji nagradu.

Povezana vest:  Ceca zatražila crnogorsko državljanstvo?!

U cilju promovisanja „IDEMO!“ kampanje Visa Inc. imaće visokoprofilisanu medijsku kampanju koja, prvi put posle dve godine, obuhvata TV reklamu, kao i oglašavanje pomoću internet portala i u prodavnicama širom Srbije.

-Zahvaljujući dugogodišnjem sponzorskom ugovoru kompanije Visa i Svetske fudbalske federacije (FIFA), imamo ekskluzivnu priliku da korisnicima Visa kartica u Srbiji ponudimo da osvoje nezaboravan put na Svetsko prvenstvo u fudbalu, kao i jedinstvenu priliku da podrže našu reprezentaciju na samoj utakmici. Cilj kampanje kompanije Visa jeste podsticanje upotrebe Visa kartica, kao i ukazivanje na sve pogodnosti i prednosti plaćanja roba i usluga Visa karticama. Takođe, sa velikim zadovoljstvom mogu da istaknem da u ovoj kampanji aktivno učestvuje 25 banka u Srbiji – izjavio je Vladimir Đorđević, Country Manager kompanije Visa Inc. za Srbiju.

Povezana vest:  Janković odredio igrače za naredne prijateljske mečeve



Srećni dobitnik će pored petodnevnog boravka u ekskluzivnom hotelu, dobiti i 200 dolara na Visa poklon kartici i specijalnu turu obilaska grada, kao i karte za utakmicu Srbija – Nemačka, i karte za još neku od velikih utakmica na Svetskom prvenstvu.  

Takođe, postoji i dodatni razlog za sve korisnike Visa kartica da tokom kampanje prilikom svake kupovine koriste svoje kartice. Stotinu obožavatelja fudbala koji naprave najveći promet Visa ili Visa Elektron karticom u toku promotivnog perioda, dobiće repliku zvanične lopte sa Svetskog fudbalskog prvenstva.

Visa je zvanična platna kartica Svetskog prvenstva u fudbalu 2010. godine, tako da će osim gotovim novcem jedino Visa karticama biti moguće plaćati na prodajnim mestima na stadionu. 

Povezana vest:  Lukaku: Ne želim da budem novi Drogba

Partnerstvo između kompanije Visa i Međunarodne fudbalske asocijacije doprinelo je da vodeći brend u industriji platnih kartica bude doveden u vezu sa fudbalom, najpopularnijim sportom na svetu. Visa je FIFA-in partner od 2007. godine i polaže celokupna prava na široki spektar FIFA događaja i takmičenja kao što su: FIFA Svetski kup™, FIFA Svetski kup za žene™, FIFA Kup konfederacija, FIFA Klub Svetski kup, FIFA U-20 Svetski kup, FIFA U-17 Svetski kup, FIFA interaktivni Svetski kup, FIFA Svetski kup fudbala na plaži, FIFA U-20 Svetski kup za žene, FIFA U-17 Svetski kup za žene kao i FIFA Futsal Svetski kup.