mark_van_bomel_bajern

Van Bomel se vraća u PSV Ajndhoven

 

Holandski fudbaler Mark van Bomel potpisao je dans jednogodišnji ugovor sa svojim bivšim klubom PSV Ajndhovenom, i rekao je da želi da pomogne klubu da osvoji nacionalnu titulu. Ovaj 35-godišnji vezni igrač napustio je Milan posle godinu i po dana i vratio se u klub u kome je igrao od 1999. do 2005. godine, sa kojim je osvojio četiri titule prvaka.

Povezana vest:  Balotelijev menadžer tvdri da je pokušan „atentat“ na njegovog štićenika

-Kao da se vraćam kući. Verujem da još mogu da doprinesem ovom timu da osvoji titulu posle toliko godina. U Italiji ne gledaju da li ste stari ili mladi, već samo da li ste dobri ili loši, a tamo veruju da sam još dobar – rekao je Van Bomel po dolasku u Ajndhoven.

Povezana vest:  Arnautović se predomislio, želi da igra za Srbiju

Ova „radilica“ sredine terena objavila je tokom vikenda želju da napusti Milan. Posle odlaska iz PSV-a, igrao je u Barseloni, Bajernu, a onda je završio u Milanu. Sa svakim od tih klubova je osvajao titulu.

Van Bomel je igrao 74 puta za reprezentaciju, a očekuje se da će biti kapiten Holandije na predstojećem Evropskom prvenstvu. Zvanični svetski vicešampion igraće u teškoj grupi, sa Nemačkom, Portugalom i Danskom.

Povezana vest:  Jamajka i Meksiko finalisti Gold kupa