lazar_markovic_2_par_bor

Tumbaković: Još nema konkretnih ponuda za naše igrače

 

Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković rekao je danas da taj klub još nema konkretnu ponudu ni za jednog fudbalera.

-Aktivno učestvujem u prodaji igrača i imamo okviran plan koga treba da prodamo, međutim, nemamo konkretnu ponudu ni za jednog igrača – rekao je Tumbaković novinarima u Beogradu.

On je naveo da želi da se Partizan pojača najkvalitetnijim srpskim fudbalerima.

Povezana vest:  VBA bolji od Arsenala, navijači Tobdžija ne mogu da se dogovore

-Želja je da s najkvalitetnijim igračima iz naše zemlje pojačamo Partizan. To od mnogo čega zavisi, jer još nismo definisali budžet – naveo je Tumbaković.

On je kazao da novi fudbaler Partizana Branko Pauljević poseduje vanserijske osobine za poziciju desnog beka.

-Ljudi u Partizanu su prethodnih par meseci temeljno pratili Pauljevićeve igre i po svim kriterijumima on je pravo pojačanje. Njegove osobine su vanserijske. Nadam se da će igrama ostaviti dobar utisak i postati reprezentativac Srbije – kazao je Tumbaković.

Povezana vest:  Ronaldo: Jednog dana ću igrati u SAD

Partizan na poziciji desnog beka već ima Nikolu Aksentijevića i Aleksandra Miljkovića, ali je Tumbaković istakao da za sve njih ima mesta u klubu.

-Kada su u pitanju dobri igrači, nikada ne postoji višak. Za dobrog, brzog i spremnog igrača uvek ima mesta – istakao je sportski direktor crno-belih.

Na pitanje novinara do kada će mladi napadač Lazar Marković ostati u Partizanu, Tumbaković je odgovorio „do daljeg“ i dodao da crno-beli nisu poslali ponude za fudbalera Burse Prinsa Tejga i igrača Vojvodine Abubakara Oumarua.

Povezana vest:  Milijaš: Isključenje u najgorem trenutku