fernando_tores_celzi_ls

Tores: Prošlost je iza mene, ostajem u Čelsiju

 

Fudbaler Čelsija i reprezentativac Španije Fernando Tores rekao je danas posle razgovora sa upravom kluba da će sigurno ostati u londonskom timu sa kojim je u subotu osvojio Ligu šampiona.

-Razgovarali smo i nema nikakvih sumnji šta se očekuje od Fernanda Toresa. Samo želim da nova sezona počne – kazao je Tores.

Španski napadač je stigao u klub sa Stanford Bridža za 50 miliona funti početkom 2011, ali od dolaska u klub nije ispunio očekivanja.

Povezana vest:  Uhapšeno 19 navijača u Brazilu zbog nasilja na stadionima

-Kada sam potpisao za Čelsi došao sam sa velikim očekivanjima.Podrška navijača i uprave je bila bezuslovna, ali ne i moja uloga u  timu. Mislim da sam zaslužio da više igram – kazao je Tores.

On dodaje i da je bilo trenutaka kada se oseća nesigurno i izgubio motivaciju dok je čekao šansu sa klupe.

-Bila je ovo teška sezona. Malo sam igrao i mentalno sam se lošeosećao. Imao sam nekih loših, vrlo loših, trenutaka i ne želim  ponovo da prolazim kroz to – rekao je napadač koji je postigao 12 golova za Čelsi.

Povezana vest:  SUPERLIGA SRBIJE, Zvezda igra u Jagodini, Partizan čeka Radnički iz Niša

Ipak, Tores se nada da će budućnost u Londonu biti svetlija za njega i želi da ostane u klubu.

-U Čelsiju sam srećan i nikada nisam rekao drugačije. Prošlost je iza mene i želim ovde da ostvarim snove – kazao je Tores.

On je pre četiri godine postigao pobednički gol za Španiju u finalu Evropskog prvenstva i nada se da će imati prioliku da igra za reprezentaciju na predstojećem turniru u Poljskoj i Ukrajini.

Povezana vest:  PRIPREME PARTIZANA U ANTALIJI, Partizan odigrao bez golova sa Slavijom

-Nikada nisam bio tako srećan što sam pozvan u reprezentaciju – kazao je fudbaler Čelsija.

Selektor Španije Visente Del Boske objaviće konačan spisak reprezentacije za EP u nedelju, dan posle prijateljskog duela sa Srbijom u Sent Galenu.