vladan_lukic_izvori_2012

IZBORI U FK CRVENA ZVEZDA 2012

Vladan Lukić: Ponosan sam na izbore u Zvezdi

 

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Lukić glasao je danas oko podneva u Beogradu na stadionu „Marakana“ na izborima za predsednika i članove Skupštine I ponovio da mu je žao što nema protivkandidata. Lukić je jedini kandidat za funkciju predsednika, koju obavlja od maja 2009. godine.

Povezana vest:  Pjanić: Ima istine u glasinama o mom odlasku iz Rome

-Ponosan sam i srećan što ćemo u ova tri dana svi zajedno birati Skupštinu i predsednika. Još jednom moram da istaknem da mi je iskreno žao što sam jedini kandidat za predsednika. Želeo sam više zvezdaša, ali nisu se prijavili. U ova tri dana pokazujemo koliko smo veliki klub i porodica… – kazao je Lukić novinarima posle glasanja.

Povezana vest:  Nemanja Vidić: Trofeje će, ipak, osvojiti Junajted

Portparol crveno-belih Marko Nikolovski kazao je da su u klubu zadovoljni izlaznošću glasača, a da je ona najveća na Kosovu i Metohiji.

-Danas u 10.00 su otvorena sva biračka mesta i na njima se uredno odvija glasanje. Prema prvim izveštajima odziv članova je dobar, a na Kosovu i Metohiji je već glasalo više od 70 odsto članova. Biračka mesta biće otovrena do 20.00, kao i sutra i u ponedeljak – kazao je Nikolovski agenciji Beta.

Povezana vest:  Sautgejt: Nasledio sam nered u reprezentaciji

On je dodao da pravo glasa ima 10.081 član kluba. Glasanje se odvija na 16 biračkih mesta u Beogradu, Pančevu, Novom Sadu, Rumi, Čačku, Užicu, Kraljevu, Kruševcu, Nišu, Šapcu,

Požarevcu, Kragujevcu, Bijeljini, Zvečanu, Sarajevu i Banjaluci. Ovo su prvi izbori ovog tipa u nekom fudbalskom klubu u Srbiji.